Terug naar overzicht


Mission Masala

Indian Soulfood with a modern twist.

Wij, Pavan en Tim, zijn ondertussen bijna 6 jaar geleden van start gegaan met een eerste foodtruck onder de noemer Mission Masala. Met haar Punjabi roots was het uiteraard evident dat we ons zouden specialiseren in de Indische (Indiaase) keuken. Drie jaar geleden is er een tweede foodtruck, Bombay BBQ, bijgekomen en anderhalf jaar geleden zijn we ook nog ons eerste restaurantje gestart in Antwerpen. In 2018 werden we niet alleen verkozen tot beste Concept Restaurant België én international (Leaders Club), Best Fast Casual Concept (Venuez), maar ook werden we opgenomen in Gault & Millau en waren we volgens Knack Focus één van de 10 culinaire ontdekkingen van het jaar. Afgelopen zomer zijn we met deze erkenning de grens over getrokken en hebben zo op Best Kept Secret, Mysteryland, Pinkpop en Dekmantel gestaan. Ook dat bleek direct een schot in de roos en daarom willen we ons voor komend festivalseizoen nog meer focussen op de Nederlandse top events. We voorzien drie verschillende Indische streetfood concepten: bij onze Bombay BBQ truck dekt de naam reeds de lading, vanuit de Curry Cruiser brengen we … curries en streetsnacks en tot slot serveren we vanuit de Mission Masala Shack gerechtjes direct van de tava (Indische wok). Bij alle drie de concepten gebruiken we showcooking zoals in de straten van Mumbai. Tot slot geef ik graag nog mee dat we ook een toffe mobiele bar kunnen voorzien waarvan we m/cocktails met een Indische twist shaken.

Video