Terug naar overzicht


STROOPZ

STROOPZ kneed en bakt ter plekke (h)eerlijke biologische Spelt-Stroopwafels.

Wij zijn Marga & Arno Limpens van STROOPZ. Sinds 2003 kneden en bakken wij biologische Speltstroopwafels!
Vóór onze Foodtruck, een Ford-Transit Ambulance uit 1974, bakken we op grote houten vaten op wielen, met putdeksels bovenop, onze biologische Spelt-Stroopzwafels. Uit kachelpijpen aan de vaten kringelt de bakrook omhoog. STROOPZ moet je niet alleen proeven maar ook zien en ruiken!
Deeg en Stroop worden ambachtelijk door het STROOPZ-team in onze Stroopz-keuken gemaakt.
Naast de oer-hollandse Stroopzwafel bakken wij ook onze ““Culi” stroopzwafels. Spelt-Stroopzwafels met spek & zeezout, met Granola, met home-made ijs, met citrus, met dip en choco, etc. (al naar gelang het seizoen).
Het hele jaar door reizen wij door heel Nederland, België en een deel van Duitsland met 1 van onze 3 Foodtrucks.
U treft ons aan op Festivals (Popfestivals, Foodfestivals, Metal, Dance etc) Bedrijfsfeesten, Openingen, Particuliere feesten en andere Events.
Met STROOPZ hebben wij een (h)eerlijke Stroopz-wafel ontwikkeld van speltdeeg. Ons speltmeel komt van de Bisschopsmolen in Maastricht en de basis van onze stroop is suikerstroop van biologische suikerbieten uit Noord-Limburg. Wij voegen alleen biologische ingrediënten toe en werken niet met e-stoffen.