Terug naar overzicht


Hieper de Pieper

hier jullie korte omschrijving

Onze foodtruck “Hieper de Pieper” is ontstaan uit onze passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met (h)eerlijke, biologische producten. Onze verantwoorde producten zijn puur natuur. Beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal véél lekkerder. Ons concept is het aanbieden van (h)eerlijke biologische, vegetarische, veganistische en glutenvrije producten. In foodtruck Hieper de Pieper wordt een kleine greep uit het assortiment verkocht. Want bij een gezond leven hoort ook: genieten! En dat kan met deze pure gerechten, oftewel Healthy, Biologisch Fast Food! Onze klanten kunnen genieten van onze verse, biologische, ongeschilde frites, ook verkrijgbaar als “Patat Stoverij” – patat, home made stoofvlees, verse koolsalade & bionaise -, hamburgers van 100% puur biologisch vlees en ons unieke assortiment van vegetarische hamburgers en vegetarisch (maar ook veganistisch en / of glutenvrije) fingerfood (zoals een door ons zelf ontwikkelde zeewierkroket – uniek in Nederland!). Zowel meatlovers als vegetariërs/veganisten zijn bij ons aan het juiste adres om deze (h)eerlijke producten te proeven! Ook hebben we een ruim assortiment biologische drankjes en ijsjes. Allemaal voor de gezonde en bewuste leefstijl waar men naar streeft!

Video

Ook leuk en lekker

Las Fritas

Vanuit de in 1968 gebouwde Airstream serveert Las Fritas vanaf 2015 vers gesneden biologische friet in schil met een Spaans tintje!

Pickles & Mayo

Pickles & Mayo voor echt lekkere ter plekke vers gesneden friet en zelf gemaakte frikandellen. Wij zijn er voor u op festivals maar ook voor uw (bedrijfs)feest .

Pomms’ Ambulance

De Pomms’ ambulance heeft een capaciteit van 600 friet per uur