Terug naar overzicht


Mister Makan

Mister Makan is gespecialiseerd in festival & eventcatering. Makan betekent eten in het Indonesisch!

Met de allerbeste biologische ingrediënten, onze zelfgebouwde setups en de familierecepten van nenek (oma) in ons achterhoofd, toveren we op elke locatie de lekkerste dingen uit onze foodtruck. Mister Makans koks reisden maandenlang door Indonesië om culinaire inspiratie op te doen en stapels saté te proeven. En geloof ons: als we zeggen stapels, dan bedoelen we ook echt: stápels. Eenmaal thuis, met de smaken, geuren en kleuren van Indonesië vers in het geheugen, ontwikkelden we Mister Makans inmiddels geliefde saté: urenlang volgens geheim recept gemarineerd en daarna tot in perfectie gegrild. Die moet je een keer geproefd hebben! Er komt trouwens nog veel meer uit onze foodtruck dan saté, hoor: de lekkerste broodjes kip bijvoorbeeld, heerlijke vega gerechten, en ook voor een goeie gado gado draaien we onze hand niet om. Maar die saté, daar zijn we écht groot mee geworden. We worden tenslotte niet voor niets ook wel Mister Saté genoemd!

Video

Ook leuk en lekker

Vietnamama

Heerlijk vietnamees eten volgens authentieke familie recepten. Vietnamama bestaat sinds 2014 en is te vinden op festivals, evenementen en in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven.

Sate-man

Wij maken saté. De aller lekkerste saté van de wereld! Daarnaast ook andere authentiek Indonesische gerechten. We serveren dit vanuit sfeervolle outlets. De authentieke smaken en geuren uit Indonesië met een eigentijdse uitstraling.

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!