Terug naar overzicht


Molotov HY Blue

Prachtig gerestaureerde blauwe HY, de wagen is basic gehouden. waardoor hij voor heel veel verschillende zaken inzetbaar is.

Molotov events is DE beverage cateraar voor evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in Koffie en/of cocktails. Verder zijn wij sterk in smoothies, verse Luikse wafels, yoghurt ijs en bieden wij allerlei andere lekkernijen aan. wij zijn inzetbaar op beurzen en congressen met onze mobiele bars maar bieden daarvoor ook luxe loungebars aan. Op muziekfestivals vind je ons het meest, we staan open voor foodfestivals, privé evenementen en bedrijfsevenementen

Ook leuk en lekker

Bakblik

Wij geloven in lekker plantaardig eten waar iedereen van kan genieten.

De Pofferij

De Pofferij bakt de lekkerste poffertjes, vanuit een eigentijdse stand of vanuit een klassieke foodtruck, op iedere gewenste locatie. Naast de kwaliteit van onze poffertjes besteedt De Pofferij de grootste zorg aan de uitstraling en sfeer. Wij bakken onze heerlijke poffertjes op diverse beurzen, evenementen, (food)festivals en bijzondere bedrijfsfeesten. Door onze constante kwaliteit en professionaliteit werken wij ook met verschillende cateraars en evenementenbureaus samen.

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!