Terug naar overzicht


Nachos Locos

Vanuit onze vintage truck serveren wij Loaded Nachos voor iedereen die zin heeft in ´n Nacho Fiësta!

Loaded nachos zijn het ideale gerecht naast een biertje onder het festival zonnetje. Leuk om te delen met je festivalmaatjes óf gewoon lekker voor jezelf! Waarom niet, het is feest!

Vanuit onze vintage Citroen HY uit 1966 serveren wij met veel plezier een verbluffende bak loaded nachos. Wij kunnen ruim 250 porties per uur bereiden voor alle hongerige festivalgangers. Hogere capaciteit nodig? Dan nemen wij meer gewoon collega’s mee!

Onze nachos bestaan uit yellow en bluecorn tortillachips, kaassaus, verse pico de gallo, sour cream, pickled cabbage en een fris limoentje. Wij kunnen de nachos extra loaded maken met guacamole, pulled oats en pulled chicken!

Vegan vinden wij fantastisch, daarom zijn onze loaded nachos ook volledig plantaardig te verkrijgen. Met onze huisgemaakte vegan ´kaas´saus en TexMex pulled oats maken wij een compleet plantaardig feestje!

Ohja, onze gerechten zijn volledig glutenvrij en kunnen ook lactosevrij worden gemaakt. Geschikt dus voor iedereen die zin heeft in een Nacho Fiësta!