Terug naar overzicht


Pofferdory Central

‘Pofferdory.. met zorg bereid. En dat proef je!’ (H)eerlijk gebakken in Ghee.

Wij vinden Poffertjes bakken gewoon erg leuk, elke keer kijken of je weer zo n lekker luchtig beslag kan maken. Niet makkelijk met al die weersinvloeden maar het lukt ons keer op keer en we zijn er inmiddels goed in. En geen enkel poffertje ontsnapt aan onze aandacht.. zonder uitzondering worden ze allen gebakken in zuiver geklaarde roomboter. Geen harde klont boter maar ieder bakje verdient een heerlijke mengeling van die fris, zacht en romig als toefje over de poffertjes wordt geserveerd. De Passie van Pofferdory is niet alleen het bakken. Een sfeerbeleving neerzetten, het creëren van een leuke levendige plek, dat geeft ons telkens weer een kick.

Ook leuk en lekker

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!