Terug naar overzicht


Poffertjes Company

Met onze klassieke Peugeot J7 verzorgen wij op ambachtelijke wijze voor de lekkerste bio-poffers! Een favoriet voor elke gelegenheid.

De Poffertjes Company is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bakken van poffertjes op locatie. Onze poffertjes zijn sinds de oprichting in 1997 een veelgevraagde lekkernij op evenementen. Wij werken met een mix, bereid naar eigen recept, gevuld met uitsluitend biologische producten, en dat proeft u!

U vindt de Poffertjes Company op kleine en grootschalige evenementen in binnen en buitenland. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren. Onze vriendelijke medewerkers zijn allen vakbekwaam en hebben passie voor het vak. Deze professionele instelling proeft en ziet u terug in onze producten. Ons bedrijf voldoet aan alle eisen op het gebied van voedsel- en brand veiligheid. De kramen waarmee wij werken zijn volledig mobiel, dus ook voor een moeilijk bereikbare locatie is er een oplossing! Al onze stands zijn voorzien van professionele apparatuur en volledig self-supported.
Ook leuk en lekker

De Pofferij

De Pofferij bakt de lekkerste poffertjes, vanuit een eigentijdse stand of vanuit een klassieke foodtruck, op iedere gewenste locatie. Naast de kwaliteit van onze poffertjes besteedt De Pofferij de grootste zorg aan de uitstraling en sfeer. Wij bakken onze heerlijke poffertjes op diverse beurzen, evenementen, (food)festivals en bijzondere bedrijfsfeesten. Door onze constante kwaliteit en professionaliteit werken wij ook met verschillende cateraars en evenementenbureaus samen.

Pofferdory Central

‘Pofferdory.. met zorg bereid. En dat proef je!’ (H)eerlijk gebakken in Ghee.

Pofferdikkie

Oerhollansche poffertjes vanuit een Delfts Blauwe caravan.