Terug naar overzicht


Rich Pork

​Met mijn foodtruck en product onderscheid ik mijzelf door de juiste kennis, ambacht en passie. Dit zal zich uiten in een eerlijk product van hoge kwaliteit. Alles home-made, vers en zonder conserveringsmiddelen.

Na ruim 25 jaar ervaring in de hotelerie, waaronder als executive chef in het Amstel hotel in Amsterdam. Rich pork is een culinaire foodtruck die in het teken staat van het Baambrugs big van boerderij de Lindenhoff. Het verhaal achter het product is voor mij heel belangrijk. De dieren bij de Lindenhoff groeien rustig op binnen een zorgvuldig programma waarin nagedacht word over hun leefomstandigheden en groeiprocessen, over welke voeding ze krijgen en over antibiotica vrij werken. Mede door mijn jarenlange ervaring in keukens kan ik jou feest- event speciaal op maat voor je maken. Wij verzorgen partijen en bedrijfs catering door het hele land, enkele bedrijven waar we de catering voor verzorgd hebben zijn oa Nike, Tom Tom, Dura Vermeer, The Sting

Ook leuk en lekker

De Pieper Mobiel

De Pieper Mobiel is een waanzinnige houten aardappel die wordt getrokken door een brandweerauto.

Fish & Chips

Deze oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en is te bewonderen op diverse festivals. Met biologisch bereide, “spartelverse” producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes zijn zij de smaakmaker op elke evenement.