Terug naar overzicht


Satheo

SATHEO, ALLE GEKHEID OP EEN STOKJE. LUNCH, DINER, TAPAS, Meat, Fish en Vega! Voor elke gelegenheid!

Bij Satheo houden we van een goed feestje, een grapje en een uitdaging. Daarom denken we graag met je mee over de manier waarop we jouw bijeenkomst, feest of festival nóg gezelliger kunnen maken. Dat begint met goed eten en mooie gerechten. Onze tot foodtruck omgebouwde ME-bus maakt de beleving compleet. Een feest met Satheo is dan ook hét recept voor een glimlach. Voor Lunch, Menu en Tapa’s maar ook voor Kinderfeest of Diner aan huis. satheo draaid er zijn hand niet voor om. Informeer voor meer ideeen en kijk naar de mogelijkheden.

Ook leuk en lekker

De Wafelbus 1 (Goud)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn ondertussen de Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes en muffins en staan van Pasen-oktober met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!

Hamburger BUS

Vanuit onze Amerikaanse schoolbus serveren wij de mooiste hamburgers en versgedraaide milkshakes. We gebruiken hiervoor uitsluitend verse ingrediënten van de bovenste plank! Desgewenst te combineren met verse friet van gewone en zoete aardappel.

House Of Kebab

Gespecialiseerd in Döner Kebab, Falafel, Shoarma, Lahmacun en Turkse gerechten (tapas/meze)