Terug naar overzicht


Smaakvolvo

Bij de Smaakvolvo worden alle zintuigen geprikkeld. De lekkerste koffies en thee’s vanuit een Volvo.

SMAAK OP EEN
Met de Smaakvolvo haal je kwaliteitskoffie op je evenement. Braziliaanse, single estate, koffie die De Eenhoorn (Kampen) in eigen beheer inkoopt en brandt. Milde koffie, maar met een complex karakter. Een koffie waar ook de gevorderde koffieliefhebber van geniet, dankzij de geur van bloemen, vanille en tabak en de smaak van hazelnoten en chocola.

MEER DAN KOFFIE
Onze twee Volvo Amazone combi’s uit de jaren ’60 zijn een eye catcher op ieder evenement. Alleen of samen in te zetten als mobiele bar voor warme dranken (koffie, thee, chocolade) vergezeld van een home made brownie of een plak veganistisch bananenbrood. Als het festival erom vraagt kan de Smaakvolvo ook uitbreiden naar ontbijtpunt.

OOG VOOR DUURZAAM
Alles wat de Smaakvolvo serveert is 100% recyclebaar. Bekers, roerstaafjes, servetten en koffiedik kunnen op de composthoop en verpakkingen kunnen worden hergebruikt. Daarnaast geen nieuwe bolides voor de Smaakvolvo, die al tijdens hun productie een stempel op onze planeet drukken, maar klassiekers die op LPG, de schoonste fossiele brandstof rijden.