Terug naar overzicht


The Himalaya Club

Tashi delek! Wij zijn The Himalaya Club, en wij nemen jou mee op een culinaire ontdekkingsreis naar de bergtoppen van het verre Tibet, het thuisoord van de Dalai Lama.

Wij koken Tibetaans street food naar authentieke recepten die al generaties worden doorgegeven. Laat je verrassen door het gemak waarmee onze authentieke Tibetaanse chef-koks verse noodles, kraakverse groentjes en springlevend vlees omtoveren tot de wervelende smaaksensaties van de Tibetaanse keuken. Daarvan word je helemaal Zen!

Van bedrijfsevenement over foodtruck tot muziekfestival, onze gerechten worden altijd en overal gesmaakt omdat we voor een faire prijs unieke gerechten serveren boordevol smaak. Het beste wat de Aziatisch keuken te bieden heeft, vers klaargemaakt vanuit een mooi versierde foodtruck. Want koken, dàt is de essentie van street food!

Video

Ook leuk en lekker

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!

Mr. Long - Green Queen

Met authentieke oosterse specialiteiten, maken wij snacken verleidelijk én verantwoord.

Sate-man

Wij maken saté. De aller lekkerste saté van de wereld! Daarnaast ook andere authentiek Indonesische gerechten. We serveren dit vanuit sfeervolle outlets. De authentieke smaken en geuren uit Indonesië met een eigentijdse uitstraling.