Terug naar overzicht


Wood Grill

Wood Grill is een mobiele grill, met houtvuur als basis voor ieder gerecht.

Wood Grill is een mobiele grill, met houtvuur als basis voor ieder gerecht. Het vuur wordt gestookt op origineel ontworpen en eigenhandig in elkaar gelaste houtskool BBQ’s en smokers. Naast de grill zelf spelen de jongens die grillen een belangrijke rol. Zij drukken hun eigen burgers en roken de kalfsborst of varkensschouder op locatie. In de afgelopen jaren hebben we een vaste, betrouwbare crew aan grillmeesters voor ons team verzameld. Wood Grill serveert op deze manier niet alleen de lekkerste gerechten maar ook een beleving. De gerechten die geserveerd worden, zijn deels afhankelijk van het evenement, en dus bespreekbaar. We werken met verse ingrediënten en proberen de foodwaste te minimaliseren.

Video

Ook leuk en lekker

Las Fritas

Vanuit de in 1968 gebouwde Airstream serveert Las Fritas vanaf 2015 vers gesneden biologische friet in schil met een Spaans tintje!

Oerburger Truck

Door zijn opvallende look en robuuste uitstraling is de OERburger truck een echte eyecatcher die in te zetten is op verschillende evenementen. Door de waanzinnige buitenbarbecue trekt de OERburger truck veel belangstelling en dan heb je de burgers nog niet eens geproefd

Wood Pizza

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt.