Wat is Voorgeschoteld?

Voorgeschoteld is een platform voor mobiele cateraars en potentiële opdrachtgevers die elkaar op dit platform makkelijk en snel kunnen vinden zonder tussenpersonen of kanalen.

De databank hebben we zo efficiënt en overzichtelijk mogelijk ingedeeld met uitgebreide zoekmogelijkheden en vermelding van telefoonnummer en e-mailadres. Tevens biedt Voorgeschoteld de mogelijkheid een winkelwagentje te vullen om meerdere cateraars tegelijk een bericht te sturen. Geen tussenpersonen, maar direct contact en geheel gratis.

Voorgeschoteld is meer dan alleen een website waar je kan vinden en gevonden kan worden. Niet alleen kunnen cateraars hun eigen pagina opmaken en zien hoe vaak hun pagina is bekeken, ook kunnen zij hun gegevens als één heldere pdf downloaden die ze zelf mogen gebruiken. En uiteraard kunnen ze meerdere outlets toevoegen onder hun account.

Daarnaast geven we feedback op foto’s en teksten waar nodig, en zullen we in de toekomst ook producten en informatie aanbieden in samenwerking met partners, zoals cursussen, lezingen, blogs, wetgeving, disposables etc.

De partners met wie we samenwerken zetten Voorgeschoteld mede in als aanmeldingslocatie en kweekvijver voor hun events of projecten. Diverse organisaties maken gebruik van de databank en word tevens verwezen vanuit hun eigen website. We doen dit om het voor hen overzichtelijk is om alle cateraars bij elkaar te zien en de vele email berichten die ze ontvangen te verkleinen.

Hieronder vind je partners die samenwerken met Voorgeschoteld:

Maraboe Productions

Maraboe Productions

Maraboe Productions verzorgt en adviseert sinds 2006 diverse producties en management voor mobiele keukens en diverse (theater)acts.

Tevens is Maraboe Productions initiatiefnemer en oprichter van ‘Voorgeschoteld’ en Sansa module voor food projecten.

Betrokken producties zijn o.a Bevrijdingsfestival Den Bosch, Pinkpop, Militracks, Circolo Festival, 1 Ander festival, Theaterfestival Boulevard en Smukfest (DK)

The Event Warehouse

The Event Warehouse

This is Live Group zit achter producties van aantal grote evenementen in binnen en buitenland. Ooit begonnen met alleen het popfestival Paaspop, maar bouwen flink uit.

Betrokken producties zijn o.a: Paaspop, Solar, Extrema Outdoor, Wish, Helldorado, Smerrig, Spoorpark Live en vele andere events

Bureau Pinkpop

Bureau Pinkpop

Het langstlopende jaarlijkse popfestival ter wereld is Pinkpop, dat jaarlijks wordt gehouden in Landgraaf op Megaland.

Betrokken producties zijn o.a: Pinkpop, Pinkpop Classic, Breakfest en Kunstbende Limburg.